Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Имате синя аура! Вижте какво ви носи тя

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва - Различните нюанси на синята аура и какво значи.
Прочетете още
Аурата е тип ореол от сила, която заобикаля всяко живо създание. Растенията, животните и даже земята имат аура. Аурите са разнообразни по цвят и интензитет и отразяват силата на живото създание, което заобикалят. Важно е да знаете, че аурите въздействат и дават отговор на вашето тяло и дух. Например, вашата персона може да повлияе на цвета на вашата аура, само че непочистената аура може също да аргументи физическо заболяване.

Сините аури постоянно се свързват със спокойни, чувствителни персони, само че в синята аура има доста разнообразни нюанси. Вашата сила има нещо общо с небето и морето, само че тъкмо като тези детайли, тя може да бъде неподвижна или накъсана, ярка или облачна. 

Преди да се потопим в другите нюанси на синята аура, дано да разгледаме основите на това, какво значи синя аура. В изкуството и интериорния дизайн синьото е успокоителен цвят, психически обвързван с чувство за успокоение. За разлика от топлите цветове, като аленото и оранжевото, които провокират и подхождат на страсти, толкоз горещи, колкото пламъците, които ги създават, синьото е студен цвят, който е обвързван с най-спокойните детайли на природата - и най-спокойните трендове на индивида. Докато алените аури заобикалят буйни, самообладаващи хора, сините аури заобикалят състрадателни, интуитивни хора.

Със синята аура нюансите, които са по-близки до черното, в сравнение с до бялото, нормално съставляват засегнат дух. Цветовете, по-близки до бялото, въпреки това, съставляват по-чист и по-успешен дух. Вашият преобладаващ цвят на аурата нормално подхожда на най-доминиращата ви чакра. С други думи, синята ви чакра е толкоз преобладаваща, колкото и аурата ви е синя. Всяка чакра е обвързвана с друг цвят на дъгата и друга част от тялото ви, от аления корен (долната част на тялото) до виолетовия венец (мозъка).

Ето някои от най-често срещаните разнообразни цветове на синьото. Какво споделя вашият съответен колорит за вашите личностни черти и държание?

 

Тюркоазна аура

Преминавайки към зелено в цветовия набор, тюркоазената аура отразява връзка с имунната система, което може да значи, че вашите личностни умения са идеални за филантропична специалност. Вие сте чувствителни и състрадателни, а тялото и мозъкът ви бързо се приспособяват към заканите и успокояват отрицателните страсти или събития, което не постоянно може да наподобява като успокоение за другите хора.

 

Кралско синя аура

Най-чистото синьо от всички нюанси на синя аура, кралското синьо (понякога наричано кобалтово или „ същинско “ синьо) е толкоз мощно обвързвано с чувствителността, че от време на време допуска ясновидски качества. Независимо дали сте по отношение на по-високо духовно равнище, евентуално ще бъдете великодушни, отворени, давате и имате добре развито възприятие за вътрешен глас и емпатия. Не се страхувате да прегърнете нови благоприятни условия и среди, тъй като не сте приковани към някакво непрекъснато положение или замъглени от боязън или негативност.

 

Небесно синя аура

Аурите, които са светли, ярки или полупрозрачни, отразяват повече позитивна сила от аурите с тъмни, кални тонове, които допускат негативна сила и негативни настроения. Колкото по-светла е синята ви аура, толкоз по-спокойна и положителна евентуално е вашата персона. Светло синьото е спокоен, отзивчив цвят, а светлосините аури са свързани с изясненост, почтеност и успокоение. Докато всички светли нюанси се свързват с позитивни взаимоотношения, ярко синьото има изключително мощна връзка с положителните информационни умения.

 

Облачна или мътна синя аура

Мътни, кални или непрозрачни сини аури може да принадлежат на хора, които са несигурни, вместо да одобряват почтеност и връзка. Тъй като синята аура постоянно заобикаля сензитивните хора, този боязън може да бъде изключително сложен и изключително повлияващ върху вашите решения, в случай че не знаете по какъв начин да контролирате личната си вътрешен глас и глас. Ако имате мътна или кална синя аура, може да се страхувате да изразите същински себе си.

 

Синьо-индигова аура

Вашата аура наподобява ли на колорит някъде сред наситено синьо и наситено лилаво? Синята аура с нюанси на индиго може да демонстрира персона, която има податливост към по-дълбоки, по-интуитивни усеща. В последна сметка индигото е обвързвано с чакрата на третото око, а индиговите аури демонстрират дълбока вътрешен глас и сензитивност. Тъй като синьото и индигото са едно до друго в цветовия набор, да останеш спокоен и да общуваш добре са умения, които постоянно вървят ръка за ръка с общуването с другите и дълбоките усеща.

 

Следва продължение…

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР